dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Samenwerking met Politie Limburg en Zuid-Oost Brabant

24 april 2024

In 2023 hebben wij met trots de dakrenovatie van verschillende politiebureaus in Limburg verzorgd. Onze inzet werd door de politie hoog gewaardeerd, met uitstekende beoordelingen voor ons offertetraject, de technische uitvoering en onze communicatie.

Deze positieve feedback heeft geleid tot een nieuwe uitnodiging voor projecten in Zuid-Oost Brabant. Ook hier hebben we bewezen dat onze expertise en betrouwbaarheid voorop staan. Bij deze inschrijving werden we opnieuw erkend als de beste aanbieder, met name dankzij ons doordachte plan van aanpak en strakke planning.

Ons team zet zich continu in om niet alleen aan de verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen, en het vertrouwen dat de politie in ons stelt, is daar een duidelijk bewijs van. We zijn trots op deze erkenning en blijven ons inzetten voor kwaliteit en excellentie in elk project.

Onze bedrijfsvideo al gezien?

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.