dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Winnaar Tectum Award 2016

14 juli 2016

2016 TECTUM2

Wij zijn trots op onze leerlingen en de kansen die ze pakken om zich te ontwikkelen. Maar liefst drie van onze leerlingen geslaagd voor de beroepsopleiding niveau 2. Mitchel Beerts, Maikel van der Honing en Michiel Manders. Wij feliciteren hun met het behaalde resultaat.

In het bijzonder Maikel van der Honing, als winnaar van de Tectum Award 2016. Hij mag als winnaar naar Moldavie voor een leerwerk stage.

Onze bedrijfsvideo al gezien?

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.