dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Service & Beheer: Levensduur daken Gringelflats en Phidex verlengd!

6 maart 2024

Verkoelen Dakspecialisten Service & Beheer heeft de opdracht gekregen van VvE Gringelflats en Phidex VvE Diensten in Heerlen om de afdekkappen op de dakranden te vervangen. Op deze manier is de levensduur van het dak geoptimaliseerd.
De VvE Gringelflats heeft recentelijk Verkoelen Dakspecialisten ingeschakeld om de bestaande afdekkappen te vervangen. De nieuwe afdekkappen zijn vervaardigd op maat van duurzaam materiaal om de dakranden van het Gringelflats-gebouw te beschermen tegen de invloeden van het weer. Dit initiatief zal de levensduur van de daken verlengen. In totaal zijn 533 m¹ aan kappen vervangen.

Klik hier voor nog meer mooie projecten waar we #trots op zijn!

 

Onze bedrijfsvideo al gezien?

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.