dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Restauratie Nieuw-Ehrenstein afgerond!

5 augustus 2022

In opdracht van Stichting Limburgs Landschap hebben wij mogen bijdrage aan dit fantastische project.

De Villa is volledig gerestaureerd. Wij hebben diverse werkzaamheden gedaan zoals de leienbedekking, pannenbedekking, houtwerk, zinken goten en felswerk, dakornamenten en loodwerk. Tevens voeren wij hier ook onderhoud uit.

Trots op het mooie resultaat! En dank aan Stichting Limburgs Landschap voor deze opdracht.

Via deze link kunt u een artikel van Stichting Limburgs Landschap bekijken incl. foto’s van zowel binnen als buitenkant.

https://www.limburgs-landschap.nl/actueel/villa-nieuw-ehrenstein-geopend/

Onze bedrijfsvideo al gezien?

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.