dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Hofleverancier!

23 december 2022

Kroon op ons jubileumjaar!

We kijken met trots terug op een heel mooi jubileumjaar! Een jaar met bijzonder veel mooie projecten voor zeer gewaardeerde opdrachtgevers. Een jaar waarin we helaas niet voorbij kunnen gaan aan de gebeurtenissen in de wereld en hopen op betere tijden voor iedereen. Het jaar waarin we ons 100 jarig bestaan hebben gevierd. Gevierd met vele mooie en goed bezochte activiteiten waar we nog jaren over zullen praten. Wat hebben we mooie en onvergetelijke herinneringen gemaakt! Als afsluiter van dit mooie jubileumjaar worden we op onze laatste werkdag van het jaar verrast door onze burgemeester met Koninklijke erkenning middels het Predicaat Hofleverancier. Wat een geweldige mooie kroon op ons jubileum!

Graag wil ik al onze medewerkers en oud-medewerkers bedanken die dit alles mogelijk hebben gemaakt. Graag wil ik onze zeer gewaardeerde en trouwe klanten en relaties bedanken, maar bovenal wil ik Cor Verkoelen, Martin Verkoelen en de familie Verkoelen bedanken als grondleggers van dit fantastisch mooi familiebedrijf. Ik hoop nog vele jaren leiding te mogen geven aan dit mooie bedrijf om samen met het gehele team van medewerkers nog vele jaren invulling te mogen geven aan al die fantastische projecten voor onze opdrachtgevers.

Voor nu aan iedereen hele fijne feestdagen met veel liefde en geluk. Op naar een voorspoedig, liefdevol en vredig nieuwjaar.

Met hartelijk groet,
Erik Maas

Onze bedrijfsvideo al gezien?

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.