dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Natuursteen plaquette

1 juni 2022

Spontaan werden we als drie aandeelhouders zeer vriendelijk doch dringend verzocht om alle drie aanwezig te zijn op onze gebruikelijke vrijdagmiddagborrel. Geweldig om te zien toen we aankwamen hoeveel van onze mensen er aanwezig waren. Al die mensen waar we zo trots op zijn en die het allemaal samen mogelijk maken om onze diensten voor de klanten uit te voeren. Als vertegenwoordiger van het voltallige personeel werden we toegesproken door Glen Tonessen over ons 100 jarig bestaan. Alle drie zijn we zeer vereerd om een fantastisch mooie natuursteen plaquette in ontvangst te mogen nemen van het voltallige personeel.

 

Echt helemaal geweldig! Super verrassing en super mooi gedaan! We bedanken hierbij dan ook ons voltallige personeel voor deze geweldige verrassing en we gaan de plaquette een heel mooie plaats geven. Super bedankt voor dit mooie cadeau. Me gepaste trots zijn we zeer vereerd. Erik, Martin en Cor. Dankjewel allemaal.

Onze bedrijfsvideo al gezien?

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.