dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Jubileumboek 100 jaar Verkoelen!

30 mei 2022

Ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan van Verkoelen Dakspecialisten Weert BV heeft een geweldig team aan mensen onderzoek gedaan naar de geschiedenis en het heden van ons bedrijf. Wij zijn enorm verrast door het resultaat van wat het heeft opgeleverd. Veel historie gevonden over het vakmanschap van Verkoelen maar ook over het vakmanschap van dakdekken in het algemeen. Het onderzoek en de enorme hoeveelheid aan informatie opgeleverd, zo veel dat we het zelfs niet allemaal hebben kunnen verwerken. Het heeft uiteindelijk geresulteerd in een fantastisch mooie weergave die verwerkt is in het boek over Verkoelen 100 jaar. Maar liefst een eeuw Verkoelen!

De boekpresentatie van dit mooie jubileumboek heeft plaatsgevonden op onze eigen daktuin van onze vestiging in Weert, waar onder het bijzijn van de schrijvers en onderzoekers van het boek, het eerste exemplaar werd gepresenteerd. Met trots overhandigde onze algemeen directeur Erik Maas de eerste twee exemplaren aan zijn medeaandeelhouders en familie Verkoelen. Cor en Martin Verkoelen namen de eerste twee exemplaren in ontvangst in het bijzijn van hun partners Sjan en Sjudy. Tijdens een mooie zonnige middag op onze eigen daktuin werd het een feestelijke middag.

Wij zijn enorm trots op het mooie resultaat van een geweldig boekwerk en bedanken iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd.

 

 

Onze bedrijfsvideo al gezien?

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.