dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Hoe draait Verkoelen door tijdens Coronacrisis?

17 maart 2020

 

Maximaal mogelijk reguleren samen met medewerkers en klanten dan gaat het lukken!

Als Verkoelen conformeren we ons natuurlijk aan de oproep van onze overheid en geven hierop zoveel mogelijk sturing. Allereerst bedanken wij alle mensen die in de vitale sector enorm veel goed werk verzetten om ons allen en onze naasten zo goed mogelijk door deze crisis te loodsen.

 • Laten we het samen doen, samen staan we sterk!
 • We houden ons aan het advies van de specialisten!
 • Samen op weg naar groepsimmuniteit, door zoveel mogelijk door te gaan en daarbij houden aan het advies van experts:
  • Was je handen regelmatig, hoest en nies in je elleboog, we schudden geen handen, ontvangen alleen noodzakelijk extern bezoek, bezoeken geen bijeenkomsten, vermijden sociale contacten, gebruiken papieren zakdoekjes;
  • We werken zo veel mogelijk thuis, ons kantoor kan minder bereikbaar zijn;
  • Beperk sociale contacten dus onze monteurs melden zich bij voorkeur niet aan en gaan meteen het dak op.
 • We bedanken al onze medewerkers voor de goede inzet die we zien. Onze medewerkers die gehoor geven aan de oproep om ons te houden aan het advies van experts.
 • Onze projecten lopen door maar onze vakmensen vermijden contact, gaan zo veel mogelijk meteen naar de locatie boven op het dak. Zij hebben instructies gehad om afstand te houden.
 • Onze vakmensen doen allemaal hun uiterste best en werken volop door. Positieve noot: Het weer is ons eindelijk goed gezind.
 • Dankjewel aan onze opdrachtgevers voor het begrip!
 • Wij roepen onze klanten op om vooral door te gaan met het stellen van vragen, reparatie verzoeken en andere reguliere aanvragen, dan gaan wij “thuis” zo veel als mogelijk voorbereiden zodat we verderop in dit jaar u goed voorbereid kunnen helpen met uw vraagstukken. Zo voorkomen we samen dat we later voor verrassingen komen te staan.

Onze bedrijfsvideo al gezien?

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.