dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

CO₂-reductie certificaat behaald!

23 april 2024

Gemeente Eindhoven heeft al een aantal jaren een raamovereenkomst met Verkoelen Dakspecialisten. De afgelopen periode heeft Verkoelen Dakspecialisten de daken van diverse sportaccommodaties in Eindhoven gerenoveerd.

Vanuit onze duurzaamheidsvisie streven wij steeds meer naar het realiseren van een duurzaam dak. Dit kunnen wij enkel bereiken door te werken met de juiste producten en de samenwerking te zoeken met partners met dezelfde toewijding.

In samenwerking met Gemeente Eindhoven en onze partner Derbigum Nederland hebben wij CO₂-reductie certificaten voor gebouwen binnen onze raamovereenkomst mogen organiseren. En daar zijn wij maar wat trots op!

Onze bedrijfsvideo al gezien?

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.