dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Bedrijfsfeest SnowWorld

6 maart 2024

Zaterdag 14 oktober jl. hebben wij ons bedrijfsfeest gehouden bij SnowWorld in Landgraaf. Een perfect moment om alle medewerkers van locatie Weert en Beegden met elkaar kennis te laten maken. Voordat we begonnen hebben we eerst onze jubilaris Ivo in het zonnetje gezet. Ivo is maar liefst 25 jaar werkzaam bij Verkoelen. Geweldig! Daarna zijn wij ’s middags activiteiten gaan doen zoals snowboarden,
skiën, klimpark, wandelen, teambuilding & fun. Aansluitend hebben wij een gezellig walking dinner gehad incl. pub quiz. De avond is mooi afgesloten met een feestavond!
Het was een zeer geslaagde en gezellige dag.

Onze bedrijfsvideo al gezien?

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.