dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Aantrekkelijkste Werkgever van Midden-Limburg?

8 november 2019

Worden we als Verkoelen Dakpecialisten Weert BV de Aantrekkelijkste Werkgever van Midden-Limburg? Binnenkort weten we het. We zitten al in de top drie van MIdden-Limburg en hebben daarvoor inmiddels al een taart mogen ontvangen. Op 14 november aanstaande is de bekendmaking. Dan weten we of we daadwerkelijk de Aantrekkelijkste Werkgever van Midden-Limburg zijn. Op die avond maken ze tevens bekend wie de winnaar is van Zuid en van Noord. Daar wordt ook de Aantrekkelijkste Werkgever van heel de provincie bekend gemaakt. Het zal vast en zeker erg spannend zijn.

Wij zijn al trots en vereerd dat we in de top drie van Midden-Limburg staan maar blijven het ook spannend vinden. In spanning afwachtend tot 14 november!

Onze bedrijfsvideo al gezien?

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.