dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Wij zijn koploper!!

15 maart 2022

De tussenstand in de zoektocht naar de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg (AWVL) 2022 is bekend.

Om jongeren te binden, boeien en te enthousiasmeren voor de regionale arbeidsmarkt wordt voor de zevende keer de verkiezing ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg’ georganiseerd. Middels de verkiezing presenteren bedrijven zich aan studerend Limburg en hun omgeving.

Het bedrijf met de meeste stemmen wint en gaat medio Mei met de titel ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2022’ aan de haal.

Wij, Verkoelen Dakspecialisten zijn 1 van de koplopers!! #Trots

Vanaf 21 maart gaan de stembussen weer open, helpen jullie ons naar de finale!?

Onze bedrijfsvideo al gezien?

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.