dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Waardering voor totaal aanpak!

4 november 2016

Super leuk dat onze totaal aanpak niet alleen succes heeft, maar dat deze successen ook nog eens worden opgepikt en gezien door de media. WijLimburg leuk hoor! Klik op de link onderaan voor het volledige artikel en volg ons op LinkedIn.

wijlimburg

 

 

 

 

 

https://www.wijlimburg.nl/nieuws-overzicht/verkoelen-bitumineus-en-folietechniek-weert-b-v-moet-waterschapsbedrijf-droog-houden/

 

Onze bedrijfsvideo al gezien?

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld.