dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Transformatie Annapark Venray om trots op te zijn!

19 februari 2020

‘Er wordt een nieuw stukje geschiedenis geschreven in Venray’ Het cultuurhistorische Annapark in Venray wordt volledig getransformeerd. De monumentale en karakteristieke gebouwen krijgen andere functies waardoor een eigentijds woon-, werk- en recreatiegebied met vele voorzieningen ontstaat. Nieuwsgierig? Kijk op: https://www.annapark.nl/

Renschdael Groep bedankt voor het vertrouwen. Zodat ook wij onze bijdrage mogen leveren aan dit fantastisch mooie project!

Onze bedrijfsvideo al gezien?

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.