dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Onwerkelijk gevoel!

27 maart 2020

We gingen op de koffie bij toen het nog kon! Prioriteit nu is: Let op elkaar en op jezelf!

Allereerst wens ik iedereen heel veel sterkte en succes in deze bizarre tijden.

Ging ik eind januari nog op de koffie bij de wethouder gemeente Weert de heer Martijn van den Heuvel, om met hem van gedachten te wisselen over de uitdagingen die de krappe arbeidsmarkt met zich meebrengt, schrijf ik nu deze begeleidende tekst met een onwerkelijk gevoel. De hele wereld staat in een mum van tijd op z’n kop. Het treft onze manier van leven direct en heel omvangrijk.

Zo vreemd om dit te schrijven over onze nieuwe nieuwsbrief met als kop “op de koffie bij….” terwijl ik op dit moment zelfs niet bij mijn eigen ouders op de koffie ga, ze zijn per slot van rekening op leeftijd. Alle contacten vermijden en zeker voor de kwetsbare onder ons. Ik stuur ze vervolgens maar een kaart met een mooie foto van de heide waar ze altijd gaan fietsen. Als je zelf niet de heide op kunt, dan de heide maar naar jullie toe zeg ik erbij. Erg vreemd toch allemaal.

Toch zit ook ik weer erg druk te werken. Gelukkig draaien we als Verkoelen nog door. We treffen vele maatregelen, de RIVM richtlijnen, we gaan met niet meer dan twee personen op pad en hebben een scheiding aangebracht in de bussen zodat bestuurder en bijrijder zijn gescheiden. Zo draaien we door. Ik ben trots op hoe we het als bedrijf doen. Het ziekte verzuim is onvermijdelijk hoger als gebruikelijk, we moeten volop schuiven met projecten en mensen maar we draaien door. Gelukkig krijgen we niet met ernstige situaties te maken en horen we milde klachten. Laten we hopen dat dit zo blijft. Ons medeleven gaat uit naar de mensen die zwaar getroffen zijn door het C-virus. En ook wij zijn de vele mensen in de zorg dankbaar die ervoor zorgen dat alle zieken met de grootste inspanning behandeld worden.

Maar ik blijf het onwerkelijk vinden. Niet op de koffie bij mijn eigen ouders. Geen contact met mijn vrienden. Mijn verenigingsactiviteiten stopgezet, maar blij dat we als Verkoelen door draaien. Onwerkelijk allemaal. Ik ben erg benieuwd wat het ons gaat brengen. Hoe praat ik over enkele maanden met de wethouder gemeente Weert over de arbeidsmarkt? Niemand weet het op dit moment. Gelukkig zetten al onze mensen zich enorm in en stellen zich heel flexibel op. Daar ben ik trots op! Zo leven en werken we in dit moment en bereiden we ons voor op de “hopelijk nabije” toekomst. Zodat we met ons mooie team door blijven draaien.

Toch wil ik de nieuwsbrief met u delen. Ik heb deze namelijk in februari al laten maken maar nog niet gedeeld in verband met mijn onwerkelijke gevoel. De andere rubrieken van de nieuwbrief hellende daken-, vlakke daken en service & beheer draaien door houden jullie van me te goed. Ik wens iedereen heel veel sterkte en succes. Hopelijk kunnen we spoedig weer op de koffie bij onze naasten en vrienden. Let op elkaar en op jezelf!

Hartelijke groet vanuit een Verkoelen dat door draait,

Erik Maas

Algemeen directeur

 

Onze bedrijfsvideo al gezien?

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.