dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Koninklijk Wapen onthuld!

21 juni 2023

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander heeft besloten het recht tot het voeren van het Koninklijk Wapen met de toevoeging ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ te verlenen aan Verkoelen Dakspecialisten Weert bij gelegenheid van de viering van het 100-jarig bestaan van ons bedrijf.

Vandaag kwam Gouverneur Emile Roemer de oorkonde die bij dit predicaat hoort overhandigen aan ons. Samen met onze burgemeester Raymond Vlecken. Wat zijn wij trots!

Dank aan al onze medewerkers en oud-medewerkers die dit alles mogelijk hebben gemaakt en dank aan onze zeer gewaardeerde en trouwe klanten en relaties!!

Zie bericht Weert de Gekste:

Koninklijk Wapen onthuld bij Verkoelen Dakspecialisten

Onze bedrijfsvideo al gezien?

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.