dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Hoe maken we optimaal gebruik van de zon?

23 november 2023

Mogelijk gemaakt door een OPZuid subsidie vanuit de Europese Unie en de provincie Noord-Brabant en in samenwerking met TNO, TU/e en SolarTech, is Verkoelen Dakspecialisten betrokken bij een onderzoek naar warmte opwekking/terugwinning. Onderzoek naar hoe we warmte onder allerlei verschillende delen van de gebouwschil kunnen gebruiken voor de warmtevraag in onze gebouwen. Samen met SolarTech, TU/e en TNO zijn we gestart met het opbouwen van testopstellingen waar data wordt verzameld en verder onderzoek zal plaatsvinden naar warmte collectoren om zo mogelijk nog meer gebruik te maken van hetgeen de zon ons allemaal te bieden heeft. Middels zonnepanelen gebruiken we zonlicht voor het opwekken van elektra. Echter maken we nog veel te weinig gebruik van de mogelijkheden die zonnewarmte ons geeft. Vandaar dit onderzoek: Hoe kunnen we onder én achter afwerkingen van de gebouwschil de warmte gebruiken?

De testopstellingen om de data te verzamelen en volop te gaan meten zijn bijna klaar en voorzien van innovatieve collectoren. Benieuwd naar wat de metingen en resultaten ons aan inzichten gaat geven! Op naar een volgende fase in dit onderzoek met hopelijk als eindresultaat een nieuwe, innovatieve en duurzame oplossing.

 

Onze bedrijfsvideo al gezien?

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.