dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Gemeente Venlo kiest voor Verkoelen Dakspecialisten

29 juni 2023

Gemeente Venlo kiest voor Verkoelen Dakspecialisten als nieuwe dakpartner. Na een uitvoerige aanbesteding is de Gemeente Venlo een partnerschap aangegaan met Verkoelen Dakspecialisten en Eigenenergie.net voor beheer, onderhoud en renovatie van de daken en PV-panelen. Verkoelen wist door het beste plan van aanpak de beste score te realiseren. Een mooie scope met o.a. het Stadskantoor, een van de meest duurzame gebouwen van Nederland, én het oude stadhuis in de scope.

 

Gemeente Venlo kiest voor Verkoelen Dakspecialisten als nieuwe dakpartner!

Vanuit een aanbesteding op basis van beste prijs-kwaliteit is Verkoelen als beste naar voren gekomen. Hierbij is het perceel met Sport en Ambtelijke gebouwen van de gemeente Venlo ondergebracht bij Verkoelen Dakspecialisten. Gezien ook de PV-panelen in de scope zijn opgenomen heeft Verkoelen samen met Eigenenergie.net uit Geldrop ingeschreven.

De Gemeente Venlo heeft circa 103.000 inwoners. Er zijn circa 50 panden opgenomen in de samenwerking, circa 36.000 m² vlak dak en 3.500 m² hellend dak. De werkzaamheden bestaat uit dagelijks onderhoud, preventief onderhoud, renovatie, restauratie en het plaatsen van PV-panelen. Verkoelen gaat de Gemeente Venlo de komende jaren helpen om verder te professionaliseren op het gebied van dakonderhoud waarbij gestuurd zal worden op KPI’s, condities en budgetten.

Wilt u meer weten wat de organisatie van Verkoelen Dakspecialisten voor u kan betekenen? Neem dan vooral contact op voor een vrijblijvende afspraak en een lekker kopje koffie.

 

Onze bedrijfsvideo al gezien?

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.