dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Dinghuis Maastricht, alweer in het nieuws!

4 augustus 2022

In het monumentale Dinghuis (1470) is naast Maastricht Marketing het Visitor Center ondergebracht. De restauratiewerkzaamheden onder leiding van ons, Verkoelen Dakspecialisten Weert als hoofdaannemer en met Koninklijke Woudenberg als partner hebben een half jaar in beslag genomen.

Hier hebben diverse werkzaamheden plaatsgevonden zoals het leiendak dat is vernieuwd, metsel- en vakwerk van de gevel zijn hersteld en de glas-in-loodpanelen zijn in een aluminium kader geplaatst. Tevens zijn de windvaan en de pijnappel op het dak opnieuw verguld en is de klok in ere hersteld.

Het was een prachtig en bijzonder project! Dank aan de Gemeente Maastricht voor deze mooie opdracht en het in ons gestelde vertrouwen!

Zie hieronder een mooi nieuwsbericht van Steildak over het Dinghuis Maastricht, genomineerd voor dak van het jaar 2022!

http://www.dakvanhetjaar.nl/PDF/steildak2022-02-6-9.pdf

 

 

Onze bedrijfsvideo al gezien?

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.