dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Dakblad!! Onze nieuwsbrief in een nieuw jasje!

4 juli 2022

Onze nieuwsbrief van Verkoelen Dakspecialisten hebben wij in ons jubileumjaar in een nieuw jasje gestoken! Vanaf heden heet onze nieuwsbrief Dakblad. Zie onderstaand het resultaat! Veel mooi nieuws vanuit klanten en projecten, maar natuurlijk ook volop nieuws over ons jubileum.

Wilt u deze nieuwsbrief ook ontvangen? Laat het ons dan even weten via info@verkoelen.nl en wij zullen u meenemen in onze verzendlijst.

Onze bedrijfsvideo al gezien?

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.