dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Bekendmaking Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2019-2020!

15 november 2019

Wij zijn in de prijzen gevallen voor aantrekkelijkste werkgever van Midden-Limburg! In de categorie ‘MKB’ hebben wij de meeste stemmen ontvangen van Midden-Limburg en zijn daarmee de Aantrekkelijkste Werkgever van Midden-Limburg voor de periode 2019/2020. Tijdens het partnerevent Meet The Youngsters in Sittard bij Zuyd Hogeschool!

De verkiezing wordt georganiseerd om regionale bedrijven meer te promotoren onder jongeren. De deelnemende bedrijven presenteren zich bij Limburgse studenten. Daarna worden de winnaars gekozen. In de categorie ‘MKB’ wisten wij als Verkoelen Dakspecialisten Weert voor Midden-Limburg de meeste stemmen te veroveren. De verkiezing van de meest aantrekkelijkste werkgever van Limburg wordt georganiseerd door Meet the Youngsters, samen met de Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV), MKB Limburg, Economische Samenwerking Zuid-Limburg (ESZL), Keyport2020 en de Limburgse Land en Tuinbouwbond (LLTB). Limburg.

 

 

Onze bedrijfsvideo al gezien?

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.