dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Back to the future!

11 november 2021

#Trots op Verkoelen Dakspecialisten Weert

Wie kent de films “back to the future” nog? Nou ik wel. Wat zou ik graag eens in de tijd willen reizen. Kunnen zien hoe men over 100 tot 150 jaar die capsule vind. Benieuwd hoe de wereld er dan voor staat. Benieuwd hoe het monument en Maastricht er dan voor staan. Ook heel benieuwd natuurlijk hoe Verkoelen Dakspecialisten Weert er dan voor staat.

Ik ben enorm trots op onze hele bedrijf en al onze medewerkers, geen enkele uitgezonderd. We kijken uit naar ons 100 jarig bestaan in 2022 en hopelijk vinden onze opvolgers in het jaar 2172 deze capsule terug en staat Verkoelen dan nog steeds trots met haar medewerkers garant voor fantastische dakprojecten.

https://rtvmaastricht.nl/nieuws/artikel/tijdscapsule-geplaatst-in-nok-dinghuis

Dankjewel RTVMaastricht voor deze super mooie bijdrage, geweldig om te zien.

Hartelijke groet,

Erik Maas en Math Kunnen

 

 

 

 

Onze bedrijfsvideo al gezien?

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.