dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Totaalrenovatie

U zoekt de expertise om voor het totale proces van initiatief tot en met nazorg, tot een voor u zo optimaal mogelijke renovatie te komen en dat samen in een team van goede en betrouwbare partners? Dan bent u bij Verkoelen aan het juiste adres. Het goed en compleet renoveren van uw vastgoed, begint bij een goede en complete inventarisatie van de huidige conditie. Wij geven u advies op maat en onderzoeken met u de haalbaarheid van uw plannen en de best passende oplossing op maat, voor “een zorgeloos dak op maat”.

Door samen met u naar de volledige levensduur te kijken van de producten, details, diensten, bouwfysische opbouw en werkmethodieken creëren we een oplossing op maat. Specifiek gericht op uw business case en de haalbaarheid. We streven naar een resultaat waarbij uw vastgoed langer courant blijft en in waarde stijgt. Wordt een opwaardering van de dakbedekking gewenst of wenst u een energetische opwaardering? Verkoelen geeft invulling aan uw wens van initiatief tot nazorg, service, beheer en onderhoud.

We zijn er op ingericht om op basis van ketensamenwerking totale renovatieconcepten ter hand te nemen. We beheersen het gehele proces. Niet alleen als het gaat om samenwerking met partners. Ook als het gaat om de processen, maar vooral om de communicatie en omgang met de gebruikers en/of bewoners.

Afbeelding50

Voor woningen

Als we renoveren zijn we bij de bewoners te gast en handelen daar ook naar. Het verloop van een renovatie project valt of staat met goede communicatie en afstemming.

 

 

 

Voor bedrijven

Als we renoveren zijn we te gast en handelen daar ook naar. Het verloop van een renovatie project valt of staat met goede communicatie en afstemming. De afstemming op uw bedrijfsprocessen en een locatie gebonden procesbeheerding is een noodzaak.

Doel: Controle op het proces en product maakt een tevreden klant.

Bewoners communicatie, overlast beperkende maatregelen,  klachtmeldingen, inspecties en rapportages zijn structureel opgenomen is in onze bedrijfsvoering. Door herhaling van de schema’s en deze telkens weer onder ogen te krijgen en te evalueren is het opgenomen in het denkpatroon van onze mensen.

Wij gaan vanuit onze klantbenadering en onze familiaire bedrijfsvoering en onze manier van samenwerken nog veel verder in ons concept en onze totaal oplossingen. Wij delen kennis, werken samen en respecteren onze partners ieder op hun eigen kernkwaliteiten. Door deze integrale manier van resultaat gericht samenwerken, bieden wij u een totaal oplossing waardoor u optimaal inzet krijgt van de kernkwaliteiten met de synergie van een totaal samenwerking.

 

 

Meer info over dit onderwerp?

Liever dat wij even terugbellen?

Erik Maas

Algemeen Directeur
0495-543000
Stuur een e-mail

Bekijk onze referentie projecten

Bekijk alle projecten

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.